Γενικές Πληροφορίες - Rota

Γενικές Πληροφορίες


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ROTA TEXTILE EXPO

Η ROTA TEXTILE EXPO, η επαγγελματική έκθεση του κλάδου των λευκών ειδών, των κουρτινών, των υφασμάτων επίπλωσης, της σκίασης, των χαλιών, αλλά και των ταπετσαριών, εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τον κλάδο, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της αγοράς να αποκτήσει δυνατή επιχειρηματική έκφραση και να αναδείξει τις δυνατότητες της.

Το 2025, στο υπερσύγχρονο Metropolitan Expo, η ROTA TEXTILE EXPO, θα αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους επαγγελματίες χονδρικής και τα καταστήματα, δημιουργώντας ένα επιχειρηματικό δίκτυο που θα ανοίξει νέους δρόμους ανάπτυξης για τον κλάδο.

Η σύγχρονη ροπή για επιστροφή στο σπίτι και ανανέωση του προσωπικού χώρου, η ζήτηση για λευκά είδη και υφάσματα επίπλωσης έχει εκτοξευθεί. Αντιλαμβανόμενη τη νέα τάση και την αναδυόμενη ευκαιρία, η ROTA TEXTILE EXPO γίνεται η γιορτή του κλάδου και θέτει σταθερές βάσεις για την πρόοδο του.

Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 – 20:00


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ


ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ


ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ


Διατίθενται δύο (2) χώροι στάθμευσης, τα parking PA και PB , συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ. 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ


Κατά τις ημέρες αιχμής και σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας υπάρχει η δυνατότητα εσωτερικής συγκοινωνίας (shuttle bus), μεταξύ των Parking PA και ΡΒ και του εκθεσιακού κέντρου.

Η ROTA TEXTILE EXPΟ απαραίτητη όσο ποτέ